Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Van As Oviron makelaars & taxateurs met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Van As Oviron makelaars & taxateurs verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Van As Oviron makelaars & taxateurs worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Van As Oviron makelaars & taxateurs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Van As Oviron makelaars & taxateurs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Van As Oviron makelaars & taxateurs opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Van As Oviron makelaars & taxateurs alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Van As Oviron makelaars & taxateurs niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Van As Oviron makelaars & taxateurs worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Van As Oviron makelaars & taxateurs uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Van As Oviron makelaars & taxateurs worden onderhouden wordt afgewezen.