We hebben nu ook een Europese erkenning

We hebben nu ook een Europese erkenning

Op 8 juni 2023 heeft Ronald Schumacher, makelaar taxateur bij Van As | Oviron makelaars & taxateurs, samen met nog vier andere VBO makelaars het MMCEPI-certificaat in ontvangst mogen nemen. Het is voor het eerst dat Nederlandse makelaars in aanmerking komen voor deze Europese erkenning.

MMCEPI staat voor; Member of a Member of CEPI (lid van een lid van CEPI). Deze erkenning is alleen beschikbaar voor verenigingsmakelaars in Nederland die voldoen aan de kwaliteitsnormen die hun vereniging stelt. 

Over CEPI?
CEPI werd in 1990 in Brussel opgericht als een internationale non-profitorganisatie. De leden zijn in Europa gevestigde nationale verenigingen die makelaars en vastgoedbeheerders vertegenwoordigen. Het doel van de vereniging is de normen in de vastgoedberoepen te verhogen en te bevorderen zodat makelaardij in onroerend goed en vastgoedbeheer worden uitgevoerd door gekwalificeerde professionals met hoge ethische normen. waarbij de belangen van de consument voorop staan.

‘Het is een hele mooie erkenning voor ons kantoor. Dagelijks werken we aan de vakkundigheid van onze mensen en willen we een betrouwbare partij zijn voor onze klanten. We zijn trots op deze nu ook internationale erkenning en onze positie binnen VBO.’ - Ronald Schumacher, directeur Van As | Oviron makelaars & taxateurs

Waar we aan voldoen
Om het certificaat te mogen voeren, is vereist dat we als makelaar aan alle lidmaatschapsvoorwaarden en permanente educatie- en kwaliteitsnormen van VBO voldoen. We voldoen aan de vakkennis, eigenschappen die het beroep makelaar nodig heeft en hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Verder volgen we de statuten en gedragscodes van CEPI. Denk hierbij aan internationale ethische codes voor het verbod op witwassen en financieren van terrorisme.

 

 

Gerelateerde Nieuwsberichten

Zonnige Geuzenloop leverde vele sportieve overwinningen

Zonnige Geuzenloop leverde vele sportieve overwinningen

Wat hebben we weer kunnen genieten van een succesvolle en zonnige Geuzenloop. Voor de achtste keer als sponsor mochten we zondag 24 september 2023 om 12:40 uur het startschot geven voor de 10 kilometer.